www.BinaryAlchemy.de :: View topic - File not found - rr adds zeros to the file name?
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
File not found - rr adds zeros to the file name?

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

fabrice



Joined: 08 Mar 2007
Posts: 140

PostPosted: Fri Aug 08, 2014 11:29 am    Post subject: File not found - rr adds zeros to the file name? Reply with quote

Hi,

I'm submitting an XML via Submitter. The Submitter accepts it and it all looks OK in Control (file paths etc..).
But the server returns a file not found error at first check. Logs shows it is looking for a file called:
CAKE_SC010_SH0000001.xfl not found.(1);;
The correct file is called CAKE_SC010_SH10.xfl.

It is very strange, as I use a similar process to do other submissions on the exact same file names and never had this trouble. The xml looks similar to others that work fine.

Cheers,
F.
Back to top
View user's profile Send private message

fabrice



Joined: 08 Mar 2007
Posts: 140

PostPosted: Fri Aug 08, 2014 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

If I change <SeqEnd>110</SeqEnd> to <SeqEnd>1</SeqEnd>, the server finds the scene correctly and renders. Obviously I want the frames to be checked etc so this is not great.

I don't understand what possibly could make the server add zeros to a file name...
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Sat Aug 09, 2014 12:42 am    Post subject: Reply with quote

Hi
So this file is the scene file? And I assume it is a sequence of files?

Do you submit via rrSubmitterconsole?

Has the render config sceneIsMultiFrame= 1 set?

Does it work if you load a file of the sequence into the rrSubmitter?

Please try to use <FN1> instead of the frame number. (Note: you have to change <> with the html/xml code of that letter &lt; and &gt;).

I cannot try to repro right now as I am in Vancouver for Siggraph.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

fabrice



Joined: 08 Mar 2007
Posts: 140

PostPosted: Tue Aug 12, 2014 9:53 am    Post subject: Reply with quote

Hi,

this actually is a single scene file rendering multiple PNGs, but it looks like rr believes it is part of a sequence.
Submitter and Submitter console give the same results.
I notice that when I submit a single frame, rr finds the file OK but in rr Control I see it adds <FN3> at the end of the scene name for some reason.
When I submit multiple frames, the scene name in rr looks correct but then rr adds 0s at the end and of course cannot find it.

I guess there is something wrong with my XML or job config but no clue what.

Cheers,
F.
Back to top
View user's profile Send private message

fabrice



Joined: 08 Mar 2007
Posts: 140

PostPosted: Tue Aug 12, 2014 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

This is sorted. Somehow I managed to copy the wrong CFG. It had a sceneIsMultiFrame= 1 in there...
Thanks for pointing me in this direction.
F.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667