www.BinaryAlchemy.de :: View topic - RR update from 6.01.17 to 6.02.25
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
RR update from 6.01.17 to 6.02.25

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

Andy Bö



Joined: 27 Sep 2010
Posts: 42
Location/Company/Country: Hamburg /Germany

PostPosted: Fri Dec 13, 2013 1:09 pm    Post subject: RR update from 6.01.17 to 6.02.25 Reply with quote

Hi Holger,

I've noticed 3 things.

1. RR hangs for a long time (3-10min) in the "First Check" status or just doesn't start rendering.

2. If I try to delete a job the Job hangs for a long time (1-15min or until I submit new job) in the stack.

3. All my renderings are crashing Smile

I have changed the 3D01__Softimage__Arnold2011.cfg file like that:

Code:
   
-db "<Database>"
#-wg "%WorkgroupPath%"
-wg "<CustomA>"


This has enabled me to set a Workgroup per scene and it worked always. Now there is something changed to RR.

I have edited the new file like that:

Code:

-wg "<CustomA>"
PyModPath: <RR_DIR>render_apps/scripts,
SName: <Scene>,
Db: <Database>,   


But it doesn't seem to work
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Fri Dec 13, 2013 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

1. I need some application log files from the rrServer.
Please zip and upload RR/sub/log/server....txt via www.RoyalRender.de/upload_r.php

2. I have never seen that. But it could be the same delay that is responsible for 1.

3.
-wg "<CustomA>" is not used any more. (It was already changed with the old config, but still working)
With the new python script it was completely removed.
As the -wg "<CustomA>" hit a Softimage bug which will not be fixed by AD.
And it caused crashes.
Please copy the file from the rr_original subfolder and change this line:
<rrBin>rrFilereplace "%XSI_USERHOME%\Data\Preferences\default.xsipref" "**ReplaceWorkgroup**;;<CustomA>"

With the new workgroup setup it will load faster and does not crash.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

Andy Bö



Joined: 27 Sep 2010
Posts: 42
Location/Company/Country: Hamburg /Germany

PostPosted: Fri Dec 13, 2013 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

1 & 2: It was a server service that pushed the cpu usage up to 100% and slowed down the hole machine. After restarting this service the performance was as fast again. sorry for the noise!

3: I already read this in the update list, but never changed it (because it was still working). Thanks for the super fast help! Now its working again! Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667