www.BinaryAlchemy.de :: View topic - same passes rendered over and over again
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
same passes rendered over and over again

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Requests - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

rmh



Joined: 29 Nov 2010
Posts: 32

PostPosted: Thu Nov 03, 2011 10:20 am    Post subject: same passes rendered over and over again Reply with quote

We had the following error message for almost all renders:

10| Max memory usage of Job: 5.74GB
C 0| ************************* CLIENT REPORTS DURING THIS RENDER *************************
C 1|
C 2| ***Render Window 1*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 3| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: '#32770' Title: 'Render history note' Controls: 'Button-Save, Static-History note, Button-Close, '
C 4| *Handled render window: 'MAYABATCH.EXE' 'Render history settings' '' click on: 'Button'-'OK'
C 5| ***Render Window 3*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 6| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: 'wxWindowClassNR' Title: 'Render history' Controls: 'Button-Enable VFB history, Button-Options, Button-Save, Button-Load, Button-Remove, Button-Clear, '
C 7| ***Render Window 4*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 8| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: 'wxWindowClassNR' Title: 'Pixel information' Controls: 'Button-Corrected colors, '
C 9| ***Render Window 5*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 10| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: 'wxWindowClassNR' Title: 'Stamp variables window' Controls: 'Button-Copy to stamp, '
C 11| ***Render Window 6*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 12| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: 'wxWindowClassNR' Title: 'Color corrections' Controls: 'wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, '
C 13| ***Render Window 7*** found. Please report to RR support. Please report to RR support.
C 14| *prc: 'MAYABATCH.EXE' Class: 'wxWindowClassNR' Title: 'V-Ray Frame Buffer' Controls: 'wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, wxWindowClassNR-panel, '
C 15|

We use Maya with vray.

The result was, the Rendering ended up in the wrong directory.

\Files_Maya\images\shotcam01\heatpump3kw_v39
instead of \Files_Maya\images\heatpump3kw_v39. The project is set correctly.

and the passe were rendered several times:

heatpump3kw_v39_acryl_casing_beauty_RL._tile03_.diffuse1.0001
heatpump3kw_v39_acryl_casing_beauty_RL._tile03_.diffuse5.0001
heatpump3kw_v39_acryl_casing_beauty_RL._tile03_.diffuse6.0001
heatpump3kw_v39_acryl_casing_beauty_RL._tile03_.diffuse7.0001

and the rendering was not finished.

What can we do?

Thanks for help.
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3785

PostPosted: Thu Nov 03, 2011 5:25 pm    Post subject: Reply with quote

The error messages you copied did not produce rendering into the wrong folder.
Please select the job in rrControl and select via the debug menu the "collect debug information for selected job".
Upload it via www.RoyalRender.de/upload.php

I can take a look what was read from the scene as image name.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

rmh



Joined: 29 Nov 2010
Posts: 32

PostPosted: Fri Nov 04, 2011 9:57 am    Post subject: Reply with quote

Hi!

I found the multiple passes that were produced. We had to many passes. Although it should have still rendered the multiple passes. Therefore I uploaded the debug information. Hope you find the path mismatch. Thanks for the fast help.
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3785

PostPosted: Fri Nov 04, 2011 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

I checked the information.

On submission, the render out was:
<Camera>\heatpump3kw_v41\heatpump3kw_v41_<Layer>.

Can it be that you had multiple renderable cameras set?
Therefore may/vray automatically added the <Camera> folder.
And later saved the scene again without multiple renderable cams?

Otherwise, if the problem still exists with the new scene, please delete all geo and upload the scene so I can repro with the render settings in your scene.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Requests - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667