www.BinaryAlchemy.de :: View topic - RR doesn't render any Nuke Scripts
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
RR doesn't render any Nuke Scripts

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Mon Nov 22, 2010 11:58 am    Post subject: RR doesn't render any Nuke Scripts Reply with quote

Hello

When I submit a Nuke Job via Console, the Job crashed.
In the Job Log Overview, the Error Code is 97-103,1

Job Log is:



E 0| "++++++++++++++++++++++++ Log Start +++++++++++++++++++++++++"
E 1| "3D-PC-10 rrClient console L 6.00.35 rrVer6.00.36"
E 2| "11.22 11:51.36"
E 3| "Client is running on Win7_sp0 x64 16x3.3 Intel"
E 4| "Job {EVE} Sequence: 97-103, 1"
E 5| "Render config used: Nuke C13__Nuke.cfg"
E 6| "Executable used: C:\Program Files\Nuke6.0v1\Nuke6.0.exe "
E 7| >set "rrExeBit=x64"
E 8| >set "rrExeVersion=6.01"
E 9| >set "rrExeVersionMajor=6"
E 10| >set "rrExeVersionMinor=01"
E 11| >set "rrExeOS=win"
E 12| "++++++++++++ Environment Variables Job: ++++++++++++++++++++"
E 13| >set "rrJobRenderapp=Nuke"
E 14| >set "rrJobRenderer="
E 15| >set "rrJobType=Comp"
E 16| >set "rrJobRenderType="
E 17| >set "rrJobBit=x64"
E 18| >set "rrJobVersion=6.01"
E 19| >set "rrJobVersionMajor=6"
E 20| >set "rrJobVersionMinor=01"
E 21| >set "rrJobTiled=false"
E 22| >set "rrJobCustomScene="
E 23| >set "rrJobCustomShot="
E 24| >set "rrJobCustomVersion="
E 25| >set "rrJobSceneOS=win"
E 26| "++++++++++++ Environment Variables Client: +++++++++++++++++"
E 27| >set "rrClientName=3D-PC-10"
E 28| >set "rrClientCPUs=16"
E 29| >set "rrClientCPUsUsed=16"
E 30| >set "rrClientBit=x64"
E 31| >set "rrClientRenderInstance=0"
E 32| >set "RR_ROOT=\\Server-team-6\ROYALRENDER"
E 33| >set "rrBin=\\Server-team-6\ROYALRENDER\bin\win\"
E 34| >set "rrPlugins=\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\renderer_plugins\nuke\win_x64\"
E 35| >set "rrPluginsNoOS=\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\renderer_plugins\nuke\"
E 36| >set "rrPrefs=\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\renderer_prefs\nuke\win_x64\"
E 37| >set "rrSharedExeDir=\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\renderer_exe\nuke\win_x64\"
E 38| >set "TEMP=C:\RR_localdata\temp"
E 39| >set "TMP=C:\RR_localdata\temp"
E 40| >set "rrLocalRoot=C:\RR_localdata\"
E 41| >set "rrLocalTemp=C:\RR_localdata\temp\"
E 42| >set "rrLocalExeDir=C:\RR_localdata\renderer_exe\nuke\win_x64\"
E 43| >set "rrLocalPrefs=C:\RR_localdata\renderer_prefs\nuke\win_x64\"
E 44| >set "rrLocalPlugins=C:\RR_localdata\renderer_plugins\nuke\win_x64\"
E 45| >set "rrBaseAppPath=C:\Program Files\Nuke6.0v1"
S 0| "++++++++++++ Environment Variables Done +++++++++++++++++++"
S 1|
S 2| >call "\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\_setenv\win\_global.bat"
S 3| >rem ################ global environment for all render applications ###################
S 4|
S 5| >call "\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\_setenv\win\nuke.bat"
S 6| >set "NUKE_PATH=\\Server-team-6\ROYALRENDER\render_apps\renderer_plugins\nuke\win_x64\6"
S 7| >set "FOUNDRY_LICENSE_FILE=C:\ProgramData\The Foundry\FLEXlm\client.lic"
S 8|
R 0| >"\\Server-team-6\ROYALRENDER\bin\win\rrResetexitcode.exe"
R 1| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 2| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ START ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 3| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 6.00.35 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 4| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 5|
R 6| >"C:\Program Files\Nuke6.0v1\Nuke6.0.exe" -x \\server-pc-a\team_cgi_daten_2\LIE63432_MK88_Animation\LIE63432_Compositing\convertierung_IFF.nk 97,103,1 -m 16
R 7| Nuke 6.0v1, 64 bit, built Jan 20 2010.
R 8| Copyright (c) 2010 The Foundry Visionmongers Ltd. All Rights Reserved.
R 9|
R 10| This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
R 11| Please contact the application's support team for more information.
R 12|
R 13| >"\\Server-team-6\ROYALRENDER\bin\win\rrCheckexitcode.exe" 3 0 97
R 14| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 15| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 16| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Render Executable done +++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 17| ++++++++++++++++++++ Royal Render checks the return code of the executable ++++++++++++++++++++
R 18| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 11.22. 11:51.37 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 19| ++++++ Render crashed
R 20| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 21| "++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++"
0| "3D-PC-10 rrClient console L 6.00.35 rrVer6.00.36"
1| "11:51:37,44"
2| "Job ID: {EVE}"
Back to top
View user's profile Send private message

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 8:35 am    Post subject: ? Reply with quote

???
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

97-103,1 are the frames that have been assigned to the client, not the error code.
The error message is:
"This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.
Please contact the application's support team for more information. "
It seems that there is a nuke bug rendering that file.

Please try to setup a very simple nuke script.
A file input, perhaps a blur and then a fileout.
Does that work?
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

Thanks for your Answer, we tried to send a very simple script (input>Blur>output)
It did not work, the job crashed
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 4:27 pm    Post subject: Reply with quote

Same crash message?
Please try to disable UAC on the windows system and restart the machine.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 4:52 pm    Post subject: Reply with quote

Yes, same crash message on first Render Node
The second Render Node has no crash message, just Render crashed
UAC was already disabled


Log from 2nd Render Node :

R 1| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 2| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ START ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 3| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 6.00.35 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 4| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 5|
R 6| >"C:\Program Files\Nuke6.0v1\Nuke6.0.exe" -x C:\RR_localdata\cachedscenes\team_cgi_daten_2_LIE63432_MK88_Animation\LIE63432_Compositing\test.nk 52,57,1 -m 14
R 7| Nuke 6.0v1, 64 bit, built Jan 20 2010.
R 8| Copyright (c) 2010 The Foundry Visionmongers Ltd. All Rights Reserved.
R 9|
R 10| >"\\Server-team-6\ROYALRENDER\bin\win\rrCheckexitcode.exe" 100 0 52
R 11| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 12| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 13| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Render Executable done +++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 14| ++++++++++++++++++++ Royal Render checks the return code of the executable ++++++++++++++++++++
R 15| ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 11.23. 15:59.47 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 16| ++++++ Render crashed
R 17| +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
R 18| "++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++"
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Tue Nov 23, 2010 5:51 pm    Post subject: Reply with quote

Please try to execute the commandline manually on the machine that got the job and crashed:
"C:\Program Files\Nuke6.0v1\Nuke6.0.exe" -x C:\RR_localdata\cachedscenes\team_cgi_daten_2_LIE63432_MK88_Animation\LIE63432_Compositing\test.nk 52,57,1 -m 14
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Hi

Tried it , got this message:

Nuke 6.0v1, 64 bit, built Jan 20 2010.
Copyright (c) 2010 The Foundry Visionmongers Ltd. All Rights Reserved.
Writing //server-pc-a/team_CGI_DATEN_2/teeest took 8.07 seconds
Total render time: 8.07 seconds
"52,57,1": argument not used
"-m": argument not used

But the file wasn't there, had to copy it manually

Greetings
Back to top
View user's profile Send private message

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 11:54 am    Post subject: Reply with quote

I tried to submit the test Job from another PC and it works! Seems theres something wrong with my Computer, but I'm wondering why Jobs crashing although Jobs were rendered on same Render Nodes...
Back to top
View user's profile Send private message

chiak



Joined: 17 May 2010
Posts: 45

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 11:55 am    Post subject: Reply with quote

But thanks for your help Smile
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Wed Nov 24, 2010 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

If there are no local drives in the your machine, then there should not be any difference in the machines you use to submit.
Otherwise, compare the nuke script (they are text files) for the differences.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667