www.BinaryAlchemy.de :: View topic - Error: BA Oily Specular2 not found, among others.
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
Error: BA Oily Specular2 not found, among others.

 
Post new topic   Reply to topic    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> Shader Problems / How do I...?
View previous topic :: View next topic  
Author Message

jimhill



Joined: 15 Sep 2010
Posts: 3
Location/Company/Country: Mezzo Films

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 11:31 am    Post subject: Error: BA Oily Specular2 not found, among others. Reply with quote

Hi,
I've found a few others who've had similar problems, but nothing seems to fix it. I'm using softimage2011, and trying to install to the workgroup. I've tried installing to the user addons, but get an error saying "unable to upgrade shader" (I've definitely installed the 2011 version).

The only thing I haven't tried is the msvcr71.dll file. The download link seems to have been closed on this site. I've checked the directories and the files are there, but not sure if they need replacing?

Any ideas?

Thanks a lot,
Jim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

jimhill



Joined: 15 Sep 2010
Posts: 3
Location/Company/Country: Mezzo Films

PostPosted: Wed Sep 15, 2010 2:34 pm    Post subject: Reply with quote

Thanks for getting back so quick, but still no good. I already had the Redist pack installed, so I ran it anyways in repair mode, and installed your beta version. Still getting the same error messsage when rendering.

I've also tried the 2010 version, as I have both installed at the moment, with exactly the same results.

Any advice would be greatly appreciated.

Thanks,
Jim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

jimhill



Joined: 15 Sep 2010
Posts: 3
Location/Company/Country: Mezzo Films

PostPosted: Thu Sep 16, 2010 1:28 pm    Post subject: Reply with quote

Sorted it. Looks like the new version of Softimage points to the wrong shader dll folder "nt-x86-32" instead of the old "nt-x86". I've installed 2011 sp1 which includes the fix. All working sweet now.

Thanks for the great shaders. Genius.
Jim
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Thu Sep 16, 2010 1:54 pm    Post subject: Reply with quote

ah, ok.
Thanks for the information.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> Shader Problems / How do I...? All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667