www.BinaryAlchemy.de :: View topic - MAX Vray Frame Buffer output
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
MAX Vray Frame Buffer output

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

seb_inout



Joined: 02 Apr 2013
Posts: 3

PostPosted: Tue Apr 02, 2013 1:45 pm    Post subject: MAX Vray Frame Buffer output Reply with quote

Hi Holger

Using MAX rendering with Vray, we want to render via the Vray Frame Buffer:



When we do this and submit our job in RR, we get an error msg:



So we have to fill the Standard output in Common tab:



The thing is that even with "save file" checked or not (same result) both images are saved.
Is there any way to skip this error msg or override it, making it a non-blocking error for RR, or only use the Vray Frame Buffer output path ?

Thank you
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Wed Apr 03, 2013 11:44 am    Post subject: Reply with quote

Hi

That issue was fixed in the latest RR version.
You do not need to render out the main image channel any more.
You can render Render Elements only or raw files or Vray VFB files.

You need to reinstall the max plugin via the rrWorkstationInstaller.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

seb_inout



Joined: 02 Apr 2013
Posts: 3

PostPosted: Fri Jun 28, 2013 10:11 am    Post subject: Reply with quote

hi
sorry to get back to you about this (and thanks for your first answer).

The problem has almost been solved.
When we send a render with MAX VrayFB, images are rendered in the right directory but RRcontrol is not able to get the info and nothing appears in preview nor check. And the render never stop, RRcontrol send packets over and over...

one think we notice is that when the output filename is :
P:\VRAY FRAME BUFFER OUTPUT_.exr
the result image name is
P:\VRAY FRAME BUFFER OUTPUT_#.exr
but RRcontrol is looking for
P:\VRAY FRAME BUFFER OUTPUT_.#.exr

thanks again for support
Back to top
View user's profile Send private message

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Fri Jun 28, 2013 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

ok, logged to be fixed.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

seb_inout



Joined: 02 Apr 2013
Posts: 3

PostPosted: Fri Jun 28, 2013 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

thank you
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667