www.BinaryAlchemy.de :: View topic - MR LINK error
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
MR LINK error

 
Post new topic   Reply to topic    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> Shader Problems / How do I...?
View previous topic :: View next topic  
Author Message

upp



Joined: 15 Dec 2005
Posts: 35
Location/Company/Country: Prague

PostPosted: Wed Jan 09, 2013 2:53 pm    Post subject: MR LINK error Reply with quote

Hi Holger,

first of all I wanna thank you for your shader collection, it's real must have for all xsi users.

Recently we came accross problem with some of BA shaders + 1 our proprietary shader + xsi core shader.
Have you some idea what this error could be? To be honest I don't know how to solve this so I'll be gratefull for any help. This problem occurs randomly in some frames but the same frame COULD be ok when we re-render same scene. So it is all random.

Code:

R348| ' INFO : Render completed (100% done)
R349| ' ERROR : LINK 0.0  error  191013: module for file BA_color_clamprange.dll to be removed not found
R350| ' ERROR : LINK 0.0  error  191013: module for file BA_scalar_clamprange.dll to be removed not found
R351| ' ERROR : LINK 0.0  error  191013: module for file BA_color_mixer.dll to be removed not found
R352| ' ERROR : LINK 0.0  error  191013: module for file mrEnvironment_3.dll to be removed not found
R353| ' ERROR : LINK 0.0  error  191013: module for file sibase.dll to be removed not found


Thank you

Ales
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Wed Jan 09, 2013 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

Hi

Sorry, I do not know what this error means.
Does it always happen on the same machine?
Do you switch workgroups for XSIBatch?
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail

upp



Joined: 15 Dec 2005
Posts: 35
Location/Company/Country: Prague

PostPosted: Wed Jan 09, 2013 3:28 pm    Post subject: Reply with quote

Unfortunately it's any computer on our farm. We are setting our workgroups for RR in _global.bat and of course it is propagated to XSIBatch as well(it is -wg switch)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website

schoenberger
Site Admin


Joined: 02 Mar 2005
Posts: 3786

PostPosted: Wed Jan 09, 2013 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Ok, so you are using a fixed workgroup for each softimage version.
Not a variable workgroup which can change per job.

And if it renders once on a machine and the next time not without changing something, then I do not know how to fix it.
_________________
Holger Schönberger
Binary Alchemy - digital materialization
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> Shader Problems / How do I...? All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667