www.BinaryAlchemy.de :: View topic - Error when starting RR Client on render farm
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
Documento sin título
 
Error when starting RR Client on render farm

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x
View previous topic :: View next topic  
Author Message

luisandres



Joined: 26 Nov 2009
Posts: 57

PostPosted: Thu Jul 15, 2010 10:14 am    Post subject: Error when starting RR Client on render farm Reply with quote

when I start rrClient via rrControl, I have found in the log of one machine this message:

07.15 11:07.57; Client machine is running since 00:26.43
07.15 11:07.57; Error - System cannot be checked! 'Debug Programs' is missing for our user 'servicioroyalrender'

My user 'servicioroyalrender' has permission to access every machine in the render farm, and the other clients work perfectly. The client specified doesn´t render anything.
Back to top
View user's profile Send private message

luisandres



Joined: 26 Nov 2009
Posts: 57

PostPosted: Thu Jul 15, 2010 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

It was that the UAC was active.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    www.BinaryAlchemy.de Forum Index -> old - RR Questions - v6.x All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667