www.BinaryAlchemy.de :: Search
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
www.BinaryAlchemy.de :: Search
 
Search found 30 matches
www.BinaryAlchemy.de Forum Index
Author Message
  Topic: rr 6.02.24 rrSubmitter missing buttons
oscar_juarez

Replies: 1
Views: 3944

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Tue Nov 19, 2013 4:51 pm   Subject: rr 6.02.24 rrSubmitter missing buttons
Hello Holger,

rrSubmitter no longer has the buttons for selectin all layers/passes, select none and invert selection. Is intended like that?

Thanks.
  Topic: RR 6.02.20_7a not rendering channels
oscar_juarez

Replies: 7
Views: 5618

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Nov 06, 2013 11:20 am   Subject: RR 6.02.20_7a not rendering channels
Hello Holger,

I'm having trouble to download the python file, I'm getting a internal server error.

Thanks!
  Topic: RR 6.02.20_7a not rendering channels
oscar_juarez

Replies: 7
Views: 5618

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Nov 05, 2013 5:09 pm   Subject: RR 6.02.20_7a not rendering channels
Hello again,

Also we are having an issue with the standar Post Render Scripts, even though the return code for the process says Render Successful, RR keeps sending it again and again, so the job is ...
  Topic: RR 6.02.20_7a not rendering channels
oscar_juarez

Replies: 7
Views: 5618

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Nov 05, 2013 12:58 pm   Subject: RR 6.02.20_7a not rendering channels
Thanks Holger,

I uploaded the file.
  Topic: RR 6.02.20_7a not rendering channels
oscar_juarez

Replies: 7
Views: 5618

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Nov 05, 2013 11:14 am   Subject: RR 6.02.20_7a not rendering channels
Hello guys,

As the subject says, we are re-rendering some shots that were previously rendered with an different RR version, and now they don't render any of the extra channels on the passes it's on ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Jan 19, 2012 7:44 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
But this way all the jobs defined in the xml are assigned to the specified client group right?

What I would like is if I have 3 jobs defined in the xml, one assigned to a client group and the othe ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Jan 19, 2012 1:40 am   Subject: Pre Render job to specific client group
Just to let you know that PreIDs are working properly now. So I go back to my previous question, is there a way in a single XML to specify that a particular job should be sent to a particular group of ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Jan 12, 2012 7:39 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
Thanks a lot Holger
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Jan 12, 2012 1:04 am   Subject: Pre Render job to specific client group
Hello Holger

Were you able to reproduce on your side?

Thanks
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Dec 20, 2011 8:25 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
Uploaded.

We are using 6.01.48 will update to latest.

Thanks again.
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Dec 20, 2011 8:03 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
It still happens, the first job what it's doing, is running a script that asks alienbrain for the rendering data to put it on a central repository is defined as ExecuteJobType=Once and Type=None. When ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Dec 20, 2011 7:31 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
I'm using rrSubmitter.exe, I'm sending through my own submitter script from my app which is The Bakery's Relight, one XML with two jobs defined, one with PreID of 0 and the second one with PreID of 1 ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Dec 20, 2011 6:53 pm   Subject: Pre Render job to specific client group
It's a Pre Render script attatched to a job, that leads me to other issue, before using a Pre render script I was trying to send a Job with PreID and my main render job with WaitForPreID, and they eve ...
  Topic: Pre Render job to specific client group
oscar_juarez

Replies: 15
Views: 13748

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Dec 20, 2011 12:15 am   Subject: Pre Render job to specific client group
Hello

I have created a Pre Render job, but I would like to send it to a specific group of machines, is there a way to do it?.

Thanks.
  Topic: Assign clients progressively
oscar_juarez

Replies: 0
Views: 3175

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Sep 09, 2011 6:45 pm   Subject: Assign clients progressively
Since we are using alienbrain the clients must download the asset data from the server first, I have that controlled, but apparently the server is chocking with all the concurrent requests from all th ...
  Topic: Passing double quotes to additional commandline parameter
oscar_juarez

Replies: 5
Views: 7492

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Sep 06, 2011 8:00 pm   Subject: Passing double quotes to additional commandline parameter
Single quote passes alright to the submitter, but my commandline asks me double quotes, single just sends an error of invalid options. I need to enclose those options on double quotes.
  Topic: Passing double quotes to additional commandline parameter
oscar_juarez

Replies: 5
Views: 7492

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Sep 06, 2011 6:22 pm   Subject: Passing double quotes to additional commandline parameter
Don't know if it has to do with the fact that double quotes are used for splitting several custom checkboxes in <SubmitterParameter>
  Topic: Passing double quotes to additional commandline parameter
oscar_juarez

Replies: 5
Views: 7492

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Sep 06, 2011 6:21 pm   Subject: Passing double quotes to additional commandline parameter
Thanks Holger

The quotes are properly written to the job xml file, but when rrSubmitter opens that xml anything inside the quotes get ignored.

The xml has this:

<SubmitterParameter>Addi ...
  Topic: Passing double quotes to additional commandline parameter
oscar_juarez

Replies: 5
Views: 7492

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Sep 06, 2011 5:40 pm   Subject: Passing double quotes to additional commandline parameter
Sorry for the probable dumb question.

As the subject says, some parameters in my commandline need to be enclosed on double quotes, I tried writing the xml, escaping the double quotes with &quot ...
  Topic: Escape % character
oscar_juarez

Replies: 2
Views: 4847

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Fri Sep 02, 2011 6:25 pm   Subject: Escape % character
Yes it's windows, thanks a lot Holger that did it.
  Topic: Escape % character
oscar_juarez

Replies: 2
Views: 4847

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Fri Sep 02, 2011 2:13 am   Subject: Escape % character
For setting padding in my renderer it requires the next syntax %Ni where N is the padding number and i is just passed as the index of the frame being rendered.

The thing is that when I put % in my ...
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Sun Aug 28, 2011 10:09 pm   Subject: Execute script before copying scene to local data
That explains the issues I was having with incomplete paths, is there any other way to pass custom string data? Might just pass an ascii file as my render scene.
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Aug 25, 2011 5:57 pm   Subject: Execute script before copying scene to local data
Another question.

How many Custom entries in my job.xml can I have? They have to be called CustomA, CustomB, CustomC and so on? Or can I define my own names and be able to use them in my command li ...
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Aug 25, 2011 12:56 am   Subject: Execute script before copying scene to local data
Thanks Holger, will check it out.
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Wed Aug 24, 2011 1:46 am   Subject: Execute script before copying scene to local data
I haven't written my submitter plugin for my application, so I'm relying on an xml job description which I made, when I tried to put NoScene.file as the scene file, the rrSubmitter app told me the sce ...
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Wed Aug 24, 2011 12:08 am   Subject: Execute script before copying scene to local data
So basically what I did was create a dummy empty file on the network, and my submitter will use that instead of my real scene. Is that what you meant with NoScene.file?
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Aug 23, 2011 9:19 pm   Subject: Execute script before copying scene to local data
So this way, the client won't copy to the local cache and will grab it direct from the local copy right?

Also another question, I'm getting the external files from my scene to the textures folder i ...
  Topic: Execute script before copying scene to local data
oscar_juarez

Replies: 20
Views: 18182

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Aug 23, 2011 7:42 pm   Subject: Execute script before copying scene to local data
Hello

We are working with alienbrain, so basically every artists have local copies of the files, but most of the time they only have the files they actually need to avoid filling hard drives.

So ...
  Topic: Service installation on Windows 7 RR 6.0
oscar_juarez

Replies: 2
Views: 3901

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Apr 15, 2010 5:32 pm   Subject: Service installation on Windows 7 RR 6.0
Sorry for the late reply

yeah we had wrong usernames, apparently on W7 the username that you see in the login window can be different to the actual username used for logins. On the logon screen it ...
  Topic: Service installation on Windows 7 RR 6.0
oscar_juarez

Replies: 2
Views: 3901

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Mar 22, 2010 8:49 pm   Subject: Service installation on Windows 7 RR 6.0
Hello

We are having some troubles installing the clients as services on some windows 7 computers, in some I had to create the users manually since the installer was having trouble creating the user ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667