www.BinaryAlchemy.de :: Search
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
www.BinaryAlchemy.de :: Search
 
Search found 56 matches
www.BinaryAlchemy.de Forum Index
Author Message
  Topic: Problems after upgrading XSI
jean-louis

Replies: 8
Views: 11096

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 07, 2014 2:55 pm   Subject: Problems after upgrading XSI
OK - ID: 261 968 464

You've got (on screen 1):

- rrControl running
- Putty logged into rdroid2
- the RR folder open
  Topic: Problems after upgrading XSI
jean-louis

Replies: 8
Views: 11096

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 07, 2014 2:41 pm   Subject: Problems after upgrading XSI
OK - the clients run in command line only, but I can lift one to init 5 and install teamviewer. Give me 5 mins...

JL
  Topic: Problems after upgrading XSI
jean-louis

Replies: 8
Views: 11096

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 07, 2014 2:30 pm   Subject: Problems after upgrading XSI
Hi Holger,

Thanks for sending that file. Unfortunately it hasn't solved the problem.

For comparison, we also have some 2012 renders going on, with the appropriate SItoA version installed in ano ...
  Topic: Problems after upgrading XSI
jean-louis

Replies: 8
Views: 11096

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 07, 2014 1:40 pm   Subject: Problems after upgrading XSI
Thanks Holger, but actually that file exists already and contains the same line as the one I downloaded from the installer:

data_management.workgroup_appl_path = **ReplaceWorkgroup**

And the per ...
  Topic: Problems after upgrading XSI
jean-louis

Replies: 8
Views: 11096

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 07, 2014 1:06 pm   Subject: Problems after upgrading XSI
Hi,

So god knows why we have these persistent problems, but basically we have upgraded to xsi 2014 SP2 (from 2012) and the appropriate SItoA 3.0.2 and to be sure we created a fresh workgroup specia ...
  Topic: Upgraded to v7.0 - error encountered
jean-louis

Replies: 9
Views: 10732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Apr 28, 2014 2:48 pm   Subject: Upgraded to v7.0 - error encountered
Ah Ok - great, that works! Thanks!

Should there be a v7.0 config file? Did it not get installed?

Jean-Louis
  Topic: Upgraded to v7.0 - error encountered
jean-louis

Replies: 9
Views: 10732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Apr 28, 2014 2:39 pm   Subject: Upgraded to v7.0 - error encountered
Sorry but I'm not finding the KSO option.
I've looked in the submitter_first.txt file 9which seems to be the one with options) but no joy.
There's one option called LeftFree but that didn't seem to ...
  Topic: Upgraded to v7.0 - error encountered
jean-louis

Replies: 9
Views: 10732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Apr 28, 2014 2:03 pm   Subject: Upgraded to v7.0 - error encountered
OK thanks Holger
  Topic: Upgraded to v7.0 - error encountered
jean-louis

Replies: 9
Views: 10732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Apr 28, 2014 1:11 pm   Subject: Upgraded to v7.0 - error encountered
Hi Holger,

Thanks. I had to downgrade to v.6.2.4 to get the render out, but now I've had the opportunity to get it back to v7 and try switching off KSO and it seems to work.
However, it's obviousl ...
  Topic: Upgraded to v7.0 - error encountered
jean-louis

Replies: 9
Views: 10732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Sun Apr 27, 2014 9:32 am   Subject: Upgraded to v7.0 - error encountered
Hi,

We've just finally upgraded to RR v7.0 and we are getting an error:


R188| SceneRefresh
R189| ' INFO : ' 12:27.31 rrSI : Scene init done, starting to render...
R190| ' I ...
  Topic: Jobs appearing listed as ?update?
jean-louis

Replies: 2
Views: 5996

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Apr 17, 2014 10:53 am   Subject: Jobs appearing listed as ?update?
Thanks Holger.
  Topic: Jobs appearing listed as ?update?
jean-louis

Replies: 2
Views: 5996

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Apr 16, 2014 4:23 pm   Subject: Jobs appearing listed as ?update?
Hi,

So looking to update RR to version 7.0, but meanwhile just got it up to 6.02.40 (using the same installer).
Weird thing happening as a result is that jobs are being listed as ?update? for Scen ...
  Topic: Strange Server Issues and zombie jobs
jean-louis

Replies: 4
Views: 6270

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Thu Apr 10, 2014 2:06 pm   Subject: Strange Server Issues and zombie jobs
Thanks Holger!
  Topic: Strange Server Issues and zombie jobs
jean-louis

Replies: 4
Views: 6270

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Thu Apr 10, 2014 1:55 pm   Subject: Strange Server Issues and zombie jobs
Ok thanks Holger!

By the way - while waiting I tried removing the jobs.db completely (which seems to have sorted the problem out for now - I will upgrade later...)
The strange thing is that there ...
  Topic: Strange Server Issues and zombie jobs
jean-louis

Replies: 4
Views: 6270

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Thu Apr 10, 2014 1:31 pm   Subject: Strange Server Issues and zombie jobs
Hi,

So as usual these things happen just as we are in a rush to finish a job...!!

Our rrServer started crashing every once in a while this noon, with this error:

04.10 14:17.26| CRF Criti ...
  Topic: Jobs Slow down at end and use less machines!
jean-louis

Replies: 11
Views: 12819

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Mar 27, 2014 2:10 pm   Subject: Jobs Slow down at end and use less machines!
Never mind - I'm upgrading.

Cheers,
Jean-Louis
  Topic: Jobs Slow down at end and use less machines!
jean-louis

Replies: 11
Views: 12819

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Mar 27, 2014 1:47 pm   Subject: Jobs Slow down at end and use less machines!
Thanks Holger!

What do I need to do to upgrade?
Smile

Jean-Louis
  Topic: Jobs Slow down at end and use less machines!
jean-louis

Replies: 11
Views: 12819

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Mar 27, 2014 1:34 pm   Subject: Jobs Slow down at end and use less machines!
Hi Holger,

Did you ever implement this?
And if so - where can I find this option?

Thanks in advance,
Jean-Louis
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Mar 18, 2014 3:46 pm   Subject: Permissions - access to writing file
OK thanks Holger - I'll keep investigating.

Cheers,

Jean-Louis
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Mar 18, 2014 3:22 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Hi

Local Render Out is enabled in the submitter, yes
Just an rgba .exr, no AoVs

Here's some more errors/warnings although most are timer info (I've not enclosed as code so that I could bold th ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Mar 18, 2014 2:43 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Hi Holger,

Thanks for all your help on Friday.
I'm afraid I have to revive the thread since my problems are persisting...

I'm not getting the problem with permissions anymore, thanks to your in ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 9:46 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Hey Holger - a big thanks by the way!
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 9:13 pm   Subject: Permissions - access to writing file
The folder /RR/sub/stats/ is new and it seems that one has wrong permissions.
The other folders in /RR/sub do not have any issue.

That's the strange thing - the permissions are 777 for the stats f ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 8:17 pm   Subject: Permissions - access to writing file
lx__rrWorkstation_installer does not create any user.
It uses something like
su <yourusername> or sudo <yourusername>

That's interesting - all our linux renderboxes have a rruser we c ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 8:01 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Unfortunately there are no logfiles with info from before except for windows machines (where the user is System both before and after the update) and they're working fine anyway.

In any case I've u ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 7:12 pm   Subject: Permissions - access to writing file
More info...

Not sure what I might have done in the meantime (I really haven't been fiddling with any config files) but suddenly I'm getting this happening whenever I try rendering:
R2123| Unable ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 6:26 pm   Subject: Permissions - access to writing file
For good measure, and to see if you can find any clues, here is the rrControl log:


E 0| ++++++++++++++++++++++++ Log Start +++++++++++++++++++++++++
E 1| Rdroid1 rrClient console 6.02.31 ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 6:22 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Ok so I tried copying a file.

Firstly I couldn't log in (rruser is created by lx__rrWorkstation_installer and for linux there is no password) so I logged in as root and removed any need for a passw ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 5:51 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Hi Holger,

I just ran the updater (6.02.31__updateFrom_6.02.00+), and then ran lx__rrWorkstation_installer.sh on each renderbox and rebooted them all (20 machines)

As far as user is concerned, t ...
  Topic: Permissions - access to writing file
jean-louis

Replies: 18
Views: 21114

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 14, 2014 4:33 pm   Subject: Permissions - access to writing file
Hi there,

We've just upgraded from RR 6.02.09 to 6.02.31 and I'm running into a problem.

Renders seem to work fine but are unable to write out frames.
I checked the RR/sub/log/c_... file and he ...
  Topic: OpenExr exception
jean-louis

Replies: 1
Views: 3346

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Aug 06, 2013 5:21 pm   Subject: OpenExr exception
Hi,

Not sure if this is a Royal Render issue or an Arnold issue (or perhaps even a Linux-related issue) but I figured I would check here.

We are rendering 10000 frames at 4K in the range 1-18000 ...
  Topic: Frame Padding Behaviour with Softimage
jean-louis

Replies: 3
Views: 3976

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jun 03, 2013 1:56 pm   Subject: Frame Padding Behaviour with Softimage
Thanks Holger,

I've taken a look but I'm a bit hesitant to screw around with the script without making sure I'm editing the right parameters.
Is there any chance you can tell me exactly what to ch ...
  Topic: Frame Padding Behaviour with Softimage
jean-louis

Replies: 3
Views: 3976

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jun 03, 2013 1:22 pm   Subject: Frame Padding Behaviour with Softimage
Hi there,

We are rendering a sequence with a frame range of 1 to 180000 (step 18 luckily!) and we are coming across a small issue regarding padding.

In Softimage the Scene Options has a padding ...
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Mar 01, 2012 10:09 am   Subject: Confused client groups
I had never noticed that!!
Thanks Holger!
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 29, 2012 5:42 pm   Subject: Confused client groups
Sorry if this is a stupid question, but what exactly do you mean by 'the client config on the client itself' ?

Would that be in rrControl?
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 29, 2012 5:02 pm   Subject: Confused client groups
As far as auto version change is concerned the problem here is that it was a new machine and the first install of XSI, so it wasn't really relevant.

As to client config, do you mean the tab in rrCo ...
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 29, 2012 4:39 pm   Subject: Confused client groups
Hi Holger, and thanks for the reply.

Infact we had to add an executable to a new machine because running win__rrWorkstation_installer.bat was not adding it [xsi 2011.5 SP1] to the client.ini (permi ...
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 29, 2012 3:56 pm   Subject: Confused client groups
Aha!

Looks like there was a typo in the clients.ini file (it had been manually edited) and that's what caused the problems.

So it look like it's all sorted now - sorry for the fuss!

Cheers,
...
  Topic: Confused client groups
jean-louis

Replies: 10
Views: 7567

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 29, 2012 3:12 pm   Subject: Confused client groups
Hi there,

We have a strange situation whereby Royal Render is incorrectly detecting clients and their group assignments.

We have 10 workstations (win7 64bit) and 20 rendernodes (linux 64bit) for ...
  Topic: Linux rrCreateVideo Codecs and Other SDK Questions
jean-louis

Replies: 14
Views: 15039

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Feb 07, 2012 8:54 pm   Subject: Linux rrCreateVideo Codecs and Other SDK Questions
Hi, and thanks for the reply.

Well it turns out that I'm trying to do it using rrCreateVideo...

We're on Fedora 11 and I managed to compile the libav libraries, but it's libx264 that's being a ...
  Topic: Linux rrCreateVideo Codecs and Other SDK Questions
jean-louis

Replies: 14
Views: 15039

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Tue Feb 07, 2012 12:57 pm   Subject: Linux rrCreateVideo Codecs and Other SDK Questions
Hi thatguy113,

I'm in a similar situation as you - I'm having trouble finding a suitable build of libx264, nor can I seem to get the damn thing to compile properly.
Before I spend the next god kno ...
  Topic: Problems after upgrade to 6.01.62
jean-louis

Replies: 4
Views: 4692

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Feb 07, 2012 12:24 am   Subject: Problems after upgrade to 6.01.62
Thanks Holger,

Looks like I'm finally getting to the bottom of this...

Regards,

Jean-Louis
  Topic: Problems after upgrade to 6.01.62
jean-louis

Replies: 4
Views: 4692

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Feb 03, 2012 6:27 pm   Subject: Problems after upgrade to 6.01.62
Hi Holger, and thanks for your reply.

So I added the line to softimage.sh file and when it appears in the log it seems to show that the workgroup is set correctly:


3097: old priority 0, new pr ...
  Topic: Problems after upgrade to 6.01.62
jean-louis

Replies: 4
Views: 4692

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Feb 03, 2012 4:21 pm   Subject: Problems after upgrade to 6.01.62
Hi,

I have upgraded our RR from 6.01.21 to 6.01.62 and since I am having problems with XSI renders on Linux.

Our config:
12 workstations - Win x64
20 renderfarm blades - Linux (Fedora11)
Fil ...
  Topic: Softimage 2011.5
jean-louis

Replies: 4
Views: 4950

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Feb 21, 2011 10:44 am   Subject: Softimage 2011.5
Thanks Holger,

When the update is online I will test it.

Regards,

Jean-Louis
  Topic: Softimage 2011.5
jean-louis

Replies: 4
Views: 4950

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Feb 16, 2011 3:34 pm   Subject: Softimage 2011.5
Hi Holger,
That's pretty much sorted it out for using 2011.5, but of course ideally we would be able to run older Softimage versions without having to edit the config file so of course as soon as the ...
  Topic: Softimage 2011.5
jean-louis

Replies: 4
Views: 4950

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Feb 15, 2011 3:20 pm   Subject: Softimage 2011.5
Hi there,

I don't seem to get RR (v.6.01.21) to see that I've installed Softimage 2011.5 (aka Subscription Advantage Pack) on the renderfarm.
The submitter says 2011.5, and the log has these entr ...
  Topic: Nuke submission
jean-louis

Replies: 4
Views: 5541

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Jan 06, 2011 10:23 am   Subject: Nuke submission
Thank you Holger, that's sorted it out!

Cheers,

Jean-Louis
  Topic: Nuke submission
jean-louis

Replies: 4
Views: 5541

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Jan 05, 2011 6:31 pm   Subject: Clients Greyed Out
Hello again,

So I'm facing a new issue now.
I've installed Nuke on a couple of render machines, and I have the submitter plugin working from the interface (which was my original problem), but now ...
  Topic: Nuke submission
jean-louis

Replies: 4
Views: 5541

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Jan 05, 2011 3:19 pm   Subject: Nuke submission - resolved
Ok no worries - It was indeed just a need to re-run rrWorkstation_installer to get the Nuke plugin script installed.

Cheers,

Jean-Louis[/quote]
 
Page 1 of 2 Goto page 1, 2  Next
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667