www.BinaryAlchemy.de :: Search
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
www.BinaryAlchemy.de :: Search
 
Search found 56 matches
www.BinaryAlchemy.de Forum Index
Author Message
  Topic: Black frames after Abort
LukeAllen

Replies: 3
Views: 5050

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Thu May 09, 2013 1:53 pm   Subject: Black frames after Abort
Hey ive sent you another log today for you too see.

So it seems that when a job is aborted, a black frame is left, leaving RR to think it has rendered that frame.



Check out

Falcon 05.02 ...
  Topic: Black frames after Abort
LukeAllen

Replies: 3
Views: 5050

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Fri May 03, 2013 3:44 pm   Subject: Black frames after Abort
Just a little bug that seems to have sprung up once.
After being aborted for a job with higher priority, the clinet had the following Data error


05.02 05:43.04; excuting abort command
05.02 ...
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Feb 14, 2013 1:10 pm   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
Wonderfull, that worked.

I need to add the port as well, as it reverted to the standard. But that did the trick.

Many Thanks for your help.

LA

Very Happy
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Feb 14, 2013 11:17 am   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
Just doing some tests, so it would seem that the varibales are coming from the local setenv.bat rather than the arnold.bat in render apps.

Really need some advice on this one, because im stumped?
...
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Thu Feb 14, 2013 11:11 am   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
UDATE

so ive found that if i add the following to the softimage.bat


set ARNOLD_LICENSE_HOST

set ARNOLD_LICENSE_PORT

and then add to the arnold.bat


rem set "ARNOLD_LICENSE_HOST ...
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Wed Feb 13, 2013 7:43 pm   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
So it starts off with this (ive changed the port to 5111)


>call "C:\RR_localdata\_global.bat"
S 3| >rem ################ global environment for all render applications ####### ...
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Wed Feb 13, 2013 5:50 pm   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
yep ive done that..but no joy..i must be entering it wrong. Ive even tried using the local script lines i use for the local (which works), but it still will not connect.


Check it out below.. what ...
  Topic: Arnold - Licence issue (xsi)
LukeAllen

Replies: 7
Views: 9353

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Wed Feb 13, 2013 4:58 pm   Subject: Arnold - Licence issue (xsi)
Hey, im having an issue with arnold.

Ive changed every variable i can find but when rendering from royale render , it keeps looking for the arnold licences server @ localhost.

What do i need to ...
  Topic: Render Crash
LukeAllen

Replies: 4
Views: 3872

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Aug 22, 2012 12:12 pm   Subject: Render Crash
Is there a way of telling why a render crashed?
Apart from looking at the log files for the nodes that crashed, i cant find any information to help solve the issue.

The node logs simply say " ...
  Topic: How to disable Crop EXR by default
LukeAllen

Replies: 10
Views: 7352

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Jul 20, 2012 11:12 am   Subject: How to disable Crop EXR by default
cool, that works.

Thanks for the help

LA
  Topic: How to disable Crop EXR by default
LukeAllen

Replies: 10
Views: 7352

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Jul 17, 2012 10:19 am   Subject: How to disable Crop EXR by default
Hey there.

yes i tried setting it only in once, but that did not work.
Nope i have not removed anything, just changed

#CropEXR= 1~1 too #CropEXR= 1~0

file is saved but the tick remains
  Topic: How to disable Crop EXR by default
LukeAllen

Replies: 10
Views: 7352

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jul 16, 2012 12:10 pm   Subject: No Change
So ive changed the config file to set exr option to be unticked (CropEXR=1~0) , but it is still showing up.

Ive gone into each of the configs (first, machine, user ect) and changed this setting but ...
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Jul 03, 2012 2:28 pm   Subject: Wrong version
Despite having all the correct pluggins, incldung the latest submission script and running the latest version (6.01.70)

RR still thinks that softimage 2012 is 2013 and we are having to manually adj ...
  Topic: Priorities and Reserved for job
LukeAllen

Replies: 8
Views: 5434

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Jun 28, 2012 6:03 pm   Subject: Priorities and Reserved for job
aww ok, I understand now.

Cool, ill relay it to the chaps, that should keep them happy.

LA
  Topic: Priorities and Reserved for job
LukeAllen

Replies: 8
Views: 5434

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Jun 28, 2012 5:02 pm   Subject: Priorities and Reserved for job
ok we have a prime example here this job has a priority of 10, there are 11 other renders queued 1 at 90, 1 at 70 and the rest at 50, yet the 10 priority render does not stop, it renders all the way t ...
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jun 25, 2012 5:36 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
That sounds awesome.

Cheers for your help

LA
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Jun 21, 2012 11:00 am   Subject: Nuke : Job Freezed
Ill have to look into it.
I'm pretty sure that the helper would not start without a mov being in there.
I've heard that one company wrote a script to kill the proccess at the end of the job. That m ...
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Jun 20, 2012 5:20 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
Still ahve not got to the bottom of this. What is appartent is the nukequicktimehelper is causing freezes.

The foundary had this to say about the helper

Quicktime for Windows (and OSX as well) i ...
  Topic: Priorities and Reserved for job
LukeAllen

Replies: 8
Views: 5434

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri May 25, 2012 5:14 pm   Subject: Priorities and Reserved for job
Here we go. Renders set to 30, two new jobs kick in at 50, yet nothing changes. The entire sequence renders through 200 frames (on 10 nodes) before i had to abort and disable in order for the sequen ...
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 23, 2012 3:03 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
cool ok, cheers ..looks like this could be a bug in Nuke. We appear to be having this same results within the local renders as we do on RR.
Despite there being no quicktime write out nodes within th ...
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 23, 2012 12:47 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
These freezes are happening whilst rendering exr files, not quicktime files. Why would quicktime be causing these crashes?
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 5:37 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
cool thanks.
  Topic: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
LukeAllen

Replies: 15
Views: 13738

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 5:34 pm   Subject: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
Cool we will use this untill the next update.
Cheers

LA
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 5:05 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
the uploaded file is called 120522_15_debugInfo_NottoScale.zip


Cheers

LA
  Topic: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
LukeAllen

Replies: 15
Views: 13738

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 5:03 pm   Subject: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
Thanks

ive uploaded it.
It is called 120522_15_debugInfo_NottoScale_02.zip


Cheers

LA
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 5:01 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
i uploaded it via

http://www.royalrender.de/upload.php

ill re-upload juts in case the last one did not work ..

Cheers

LA
  Topic: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
LukeAllen

Replies: 15
Views: 13738

PostForum: old - RR Bug reports - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 4:31 pm   Subject: nuke frames renering over and over, job doesn't finnish
we seem to be having the same problem. The job keeps re-rendering the sequence over and over. However I'm looking at the sequence but the offset is set to 0.

How did you guys work around this?

L ...
  Topic: Nuke : Job Freezed
LukeAllen

Replies: 14
Views: 17267

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue May 22, 2012 3:05 pm   Subject: Nuke : Job Freezed
More problems with nuke.

Im getting a couple of persistant error messages when submitting from nuke.

Error:job freezed
Render process finished , but there are still render processes (- ever inc ...
  Topic: Nuke Pluggins
LukeAllen

Replies: 4
Views: 3436

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon May 14, 2012 5:06 pm   Subject: Nuke Pluggins
cool, that makes perfect sense.

Cheers

LA
  Topic: Nuke Pluggins
LukeAllen

Replies: 4
Views: 3436

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon May 14, 2012 4:52 pm   Subject: Nuke Pluggins
I've just been informed that the cahce files on nuke have been moved to a larger drive on the submitting machines. How do i tell royale renders submitter to look at the new cache files, as currently R ...
  Topic: Nuke Pluggins
LukeAllen

Replies: 4
Views: 3436

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon May 14, 2012 4:40 pm   Subject: Nuke Pluggins
We have had to change our pluggin directory from the standard local folder on each machine to a single folder on our network.
I have transfered over all the pluggins, including those needed for the ...
  Topic: Nuke Expressions
LukeAllen

Replies: 3
Views: 5837

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Mon May 14, 2012 2:36 pm   Subject: Nuke Expressions
we are using the latest version of nuke and the latest installer. The submitter fails to reconise the expressions and uses the output path instead.

Any ideas why this is happening?

LA
  Topic: Priorities and Reserved for job
LukeAllen

Replies: 8
Views: 5434

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 09, 2012 6:41 pm   Subject: Priorities and Reserved for job
I do not have client averaging turned on. Yet the jobs are ignoring priorities whilst rendering. They only pick up the higher priority job after the job has finished. How do you get it to chnage after ...
  Topic: Nuke Expressions
LukeAllen

Replies: 3
Views: 5837

PostForum: old - RR Plugins/Extensions/SDK/configs - v6.x   Posted: Mon Apr 30, 2012 12:19 pm   Subject: Nuke Expressions
Does Royale Render Support Nuke Expressions? When ever we try to submitt to royale render whilst using expressions, royale render picks up the expression path as the output value. Are we doing somethi ...
  Topic: Priorities and Reserved for job
LukeAllen

Replies: 8
Views: 5434

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Apr 16, 2012 11:14 am   Subject: Priorities and Reserved for job
Is there any way to get Royale render just to pay attention to the priorities and forget about the users. We have quite a few different jobs going on at the moment and I just want the to render regard ...
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Apr 11, 2012 5:21 pm   Subject: Wrong version
Hello Holger, sorry for the late reply.

Yes , in the rrSubmit_Softimage_6.0+ file the version is V 6.01.52

I'm guessing that does not explain why it is submitting older versions onto the machine ...
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Apr 03, 2012 5:03 pm   Subject: Wrong version
nope I installed it via the rrworstation_Installer as an admin. How do i update the installer?
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Mar 29, 2012 6:01 pm   Subject: Wrong version
it is saying

rr submit v 6.0.0.10
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Mar 27, 2012 3:29 pm   Subject: Wrong version
Which RR version have you installed?
Please re-install the submission plugin via the rrWorkstationInstaller.

we are using 6.01.63. Ive tried reinstalling, but it selects version 13 on every machin ...
  Topic: Wrong version
LukeAllen

Replies: 11
Views: 7364

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Mar 27, 2012 1:16 pm   Subject: Wrong version
Hey Everyone.

Just installed softimage 2012 on the farm, however, the version number is coming up as 13, which means when any one submitts a job via 2012, the farm starts looking for softimage 2013 ...
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 3:20 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
cool ok. Well re-render seems to work. Ill keep an eye on it and if i find anything ill let you know.

LA
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 3:06 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
yes re-rendering works. But it keeps popping up on different passes, different scenes, with no explination to why.. Just trying to figure out if its a xsi issue of RR?
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 2:29 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
most went through ok but the shadow and white_diffuse pass both just crashed out on 16 different machines. This seems to be a re-orcurring problem. Do you think it may actauly be a bug in the scene?
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 2:03 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
Cheers Holger, ive uploaded both those files for you too look at.

Cheers
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 1:29 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
nope, pass names have renamed the same throughout submission and render.
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 1:17 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
Yes the passes have all be renamed other wise they would all just be called pass. I do not understand why this is causing a problem though?
  Topic: Render issue SetCurrentPass
LukeAllen

Replies: 12
Views: 7188

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Feb 16, 2012 12:57 pm   Subject: Render issue SetCurrentPass
Im having some issues with this current jobz Using xsi 2011 sp2 and the lates build of RR.

The jobs keep crashing out with this error message.

ERROR : 2000 - Argument 0 (Value) is invalid
R 35 ...
  Topic: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
LukeAllen

Replies: 3
Views: 3359

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Sep 23, 2011 10:05 am   Subject: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
Ive uploaded another one . Render had been going for 12 hours overnight. Render had been made then deleted 12 times. We just grabbed the film and moved it into a new folder before RR could delete it a ...
  Topic: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
LukeAllen

Replies: 3
Views: 3359

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Sep 16, 2011 10:42 am   Subject: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
Ok. ive uploaded an example, this is a tif sequence which had the same problem. In this project we are trying to replace some frames from an exiting image sequence. Files rendered then were deleted, t ...
  Topic: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
LukeAllen

Replies: 3
Views: 3359

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Sep 13, 2011 11:35 am   Subject: Quicktime renders disappear AFX CS5.5
I'm having aun unusual problem. We started using After Effects Cs5.5 and we have this problem when rendering quicktimes. The quicktime is created however, shortly after completion, Royale Render delet ...
 
Page 1 of 2 Goto page 1, 2  Next
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667