www.BinaryAlchemy.de :: Search
 SearchSearch   RegisterRegister  ProfileProfile   UsergroupsUsergroups   Log inLog in 
If you create a new post, please use a topic that describes your problem
www.BinaryAlchemy.de :: Search
 
Search found 36 matches
www.BinaryAlchemy.de Forum Index
Author Message
  Topic: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Arvid

Replies: 6
Views: 10917

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Oct 29, 2014 6:29 pm   Subject: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
I guess RR could use a check for this sort of thing in the future, looks like we can't provide a single name for multiple AOVs otherwise. I think Arnold have something similar, so you might already ha ...
  Topic: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Arvid

Replies: 6
Views: 10917

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Oct 29, 2014 4:26 pm   Subject: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Thanks!
  Topic: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Arvid

Replies: 6
Views: 10917

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Oct 29, 2014 2:56 pm   Subject: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Indeed, that worked! Never payed attention to this setting before, what's the difference?
  Topic: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Arvid

Replies: 6
Views: 10917

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Oct 29, 2014 1:49 pm   Subject: Rendering multi-layer exrs doesn't work with Redshift and RR
Hi,

In Softimage and Redshift 1.2.x, it's possible to render multi-layer exr's by giving multiple AOV's the same output name, ie "[Pass]" without the [Framebuffer] tag. It works through t ...
  Topic: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Arvid

Replies: 8
Views: 10649

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 21, 2014 6:02 pm   Subject: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
6.02.42
  Topic: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Arvid

Replies: 8
Views: 10649

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 21, 2014 5:32 pm   Subject: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Ok. If I manually click the "Find" button on the already existing and correct path to maya, select, and save, then that machine immediately show up in the list.

Some sort of sync problem, ...
  Topic: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Arvid

Replies: 8
Views: 10649

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 21, 2014 5:21 pm   Subject: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Interesting. Looking at clients.ini, an earlier installation of Maya2011 has been present on the one machine that showed up, but Maya is not listed for any of the other clients in that file. Can I upd ...
  Topic: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Arvid

Replies: 8
Views: 10649

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed May 21, 2014 3:28 pm   Subject: Maya 2015, no render nodes show up in the submitter
Hi Holger,

We just installed Maya on all the workstations and the farm for the first time, and even though rrClient list Maya 2015 in the applications list with the correct path on each machine, no ...
  Topic: Clarisse's new CRender mode
Arvid

Replies: 3
Views: 7060

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Sat Mar 29, 2014 12:41 pm   Subject: Clarisse's new CRender mode
Confirmed, I tried the commands, and it outputs the exact same data.

The .render format has the exact same contents, except that it's binary and uneditable by the user.
  Topic: Clarisse's new CRender mode
Arvid

Replies: 3
Views: 7060

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Mar 28, 2014 7:42 pm   Subject: Clarisse's new CRender mode
Hi,

The guys at Isotropix now offer a cheaper alternative to CNode which is called CRender, it's basically the same thing except you export your project to a binary ".render" archive. I'm ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Nov 08, 2013 10:41 am   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Cool!

I'm sure it can be improved upon though, I'll keep you updated if I make any useful changes.
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Nov 06, 2013 10:35 am   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Here, I've created a working submitter script, it can be added manually to the shelf in Clarisse by right-clicking it and choosing "Add item" then browse for this python script. It's not ful ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Nov 05, 2013 1:35 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
I see, since v1.5 there's a tool shelf where custom commands can be accessed through buttons, so that should be possible now. Right, at the moment I'd have to browse for the script and run it, but I f ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Nov 05, 2013 9:53 am   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Ok, too bad. I'm fairly sure the first option can be done though. I already got a modified script inside Clarisse that sends data into the submitter, and it's substantially faster than calling CNODE - ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Nov 04, 2013 6:35 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
I'm thinking about whether it's possible to create a script that launches the submitter with everything pre-filled instead of loading the scene through the submitter. I guess I'll take a look at the N ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Nov 04, 2013 3:16 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Yes, the only remaining problems is that RR always renders with 4 hashes regardless of the number entered in the string, and the double dot.
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Nov 04, 2013 1:40 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
I just installed 6.02.21_7a, just wanted to say that the problems are still there. I can't get the same output from an RR render Vs. a local Clarisse render.

If I leave hashes out entierly, I get a ...
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Oct 21, 2013 8:58 am   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
As far as I can tell, it appears in the submitter only. I can change the fields and get a correct render.
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Oct 18, 2013 5:29 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Another thing, it seems that I get a double period before the frame numbers, ie. file..00001.exr.
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Oct 17, 2013 3:29 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Interesting! Yes, it does in fact render as expected with 5 hashes. Smile
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Oct 17, 2013 12:58 pm   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Thanks Holger!
  Topic: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Arvid

Replies: 18
Views: 16732

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Oct 17, 2013 9:22 am   Subject: RR can't find files rendered with Clarisse/CNODE
Output paths in Clarisse are generally written like this: "//path/file.####", without an explicit file extension.

This causes RR to never finds the written files, and the render never com ...
  Topic: RR marks good Clarisse renders as broken
Arvid

Replies: 7
Views: 8065

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Fri Aug 30, 2013 8:45 am   Subject: RR marks good Clarisse renders as broken
Great, good to know! Thanks a lot Holger!
  Topic: RR marks good Clarisse renders as broken
Arvid

Replies: 7
Views: 8065

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Aug 29, 2013 4:12 pm   Subject: RR marks good Clarisse renders as broken
Does that mean that Clarisse isn't what generates the exit code -1? I don't think CNODE actually crashes at any point, do you think? I'll help you debug if I can.
  Topic: RR marks good Clarisse renders as broken
Arvid

Replies: 7
Views: 8065

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Thu Aug 29, 2013 8:49 am   Subject: RR marks good Clarisse renders as broken
I can confirm that the job runs through perfectly without broken frames if I bypass the exit code in the cfg file. I've uploaded a .rar file with some broken files in it just now.

I also uploaded t ...
  Topic: RR marks good Clarisse renders as broken
Arvid

Replies: 7
Views: 8065

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Aug 28, 2013 4:26 pm   Subject: RR marks good Clarisse renders as broken
Update:

It's always the last frame of the sequence divide chunk that gets renamed to _broken*, if I set the chunk to 1 frame, all frames get broken.

Maybe this helps: http://i.imgur.com/bPwoO0A. ...
  Topic: RR marks good Clarisse renders as broken
Arvid

Replies: 7
Views: 8065

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Wed Aug 28, 2013 3:00 pm   Subject: RR marks good Clarisse renders as broken
(Cross post to Isotropix' forum with more info: http://forum.isotropix.com/viewtopic.php?f=5&t=268 )

Hi,

Two things; One is that RR seem to ignore the number of licenses I've specified, all ...
  Topic: Job send 3 times more than frames exist, it says?
Arvid

Replies: 9
Views: 8009

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Jan 18, 2011 9:04 pm   Subject: Job send 3 times more than frames exist, it says?
Thanks, I uploaded the debuginfo zip file!
  Topic: Job send 3 times more than frames exist, it says?
Arvid

Replies: 9
Views: 8009

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Jan 18, 2011 7:34 pm   Subject: Job send 3 times more than frames exist, it says?
We just finished cloning up our render nodes, while rendering it sometimes does all frames except it lingers on the same number of frames as assign clients, 9 in this case, it does nothing but appears ...
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Jan 04, 2011 5:30 pm   Subject: OS Conversion problems
Thanks! I think we got it all sorted now Smile Can I make the scene copy option to be enabled by default?
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jan 03, 2011 5:11 pm   Subject: OS Conversion problems
While rendering, the logs basically say something like this, one after the other:

Warn: Changed "\\server\path\file.exr" to "Pictures/file.exr"
Warn: "Pictures/file.exr&qu ...
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jan 03, 2011 1:20 pm   Subject: OS Conversion problems
Yes I get it! So, why doesn't it work when we have it enabled either? Please?
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jan 03, 2011 12:05 pm   Subject: OS Conversion problems
Ok, so why wasn't it working with the scntoc? Only way to get it to work at the moment is to ignore scntoc and put textures in the /Pictures folder
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Jan 03, 2011 11:54 am   Subject: OS Conversion problems
Any news..?
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Tue Dec 28, 2010 10:11 am   Subject: OS Conversion problems
Hi, we disabled scntoc because the info in the scntoc was overwriting the path AFTER the conversion according to the log, I guess that was the wrong thing to do then? I'll enable it again and upload t ...
  Topic: OS Conversion problems
Arvid

Replies: 12
Views: 10067

PostForum: old - RR Questions - v6.x   Posted: Mon Dec 27, 2010 1:02 pm   Subject: OS Conversion problems
Hey,

We're currently setting up a new render farm consisting of linux machines, and we're having some problems with os conversion. It seems to work in general, but the way we like to work creates s ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour
Jump to:  
 
Documento sin título
 



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group



Number of shameful bots caught by Anti-Spam ACP: 1667